itulau_fanua

Tala Fou

E faʻafefea ona faʻaogaina le faʻamaufaʻailoga silikoni faʻapipiʻi i le maualuga o le tau?

Faatasi ai ma le faʻaauau pea o le maualuga o le vevela, o le susu i le ea ua faʻateleina, lea o le a iai se aʻafiaga i le faʻamaloloina o oloa faʻamaufaʻailoga silicone.Talu ai ona o le faʻamaloloina o le faʻamaufaʻailoga e manaʻomia le faʻalagolago i le susu i le ea, o le suiga o le vevela ma le susu i le siosiomaga o le ai ai se aafiaga tele i le faʻaogaina o oloa faʻamaufaʻailoga silicone.O nisi taimi, o le ai ai ni pulu tetele ma laiti i luga o le sooga kelu.A uma ona tipi, o totonu e omo.O pulu i totonu o le faʻamaufaʻailoga o le a faʻaitiitia ai le viscosity fausaga o le faʻamaufaʻailoga ma faʻaitiitia ai le faʻamaufaʻailoga.

Fa'asologa faufale o fa'amaufa'ailoga (fa'amaufa'ailoga mo puipui puipui, fa'amaufa'ailoga lona lua mo 'ō'ō, ma isi):

1. Fa'amama le mea'ai

I le taumafanafana, e maualuga le vevela ma o le faʻamamaina o le solvent e fesuisuiaʻi, o lea e tatau ai ona gauai atu i le aʻafiaga o le faʻamamaina.

2. Fa'aaoga le vai muamua

I le taumafanafana, o le vevela ma le susu e maualuga, ma o le mea muamua e faigofie ona faʻafefeteina ma leiloa lana gaioiga i le ea.E tatau ona faʻaeteete e tui le kelu i se taimi vave pe a uma ona faʻaogaina le faʻauluuluga .I le taimi lava e tasi, e tatau ona maitauina pe a ave le faʻamuamua, o le numera o taimi ma le taimi e faʻaalia ai le mea muamua i le ea e tatau ona faʻaitiitia i le tele e mafai ai. , ma e sili ona lelei le faʻaaogaina o fagu faʻatau laiti mo le tuʻuina atu.

3. tui

A maeʻa ona tui le kelu, e le mafai ona faʻaogaina le faʻamaufaʻailoga o le tau i fafo i le taimi lava lea, a leai, o le a faʻaitiitia le saoasaoa o le faʻamalologa o le faʻamaufaʻailoga.

4. Teuteuga

O le tipiina e tatau ona faia vave pe a maeʻa le tui kelu.O le tipi e faafaigofie ai le fesoʻotaʻiga i le va o le faʻamaufaʻailoga ma le itu o le faʻaoga.5. Fa'amaumauga ma fa'ailoaga A mae'a fa'atonuga o lo'o i luga, fa'amaumau ma fa'ailoga ile taimi.6. Tausiga O le elemene e tasi e tatau ona faʻamalolo mo se taimi lava i lalo o tulaga faʻamalosi ma le le faʻamalosia e faʻamautinoa ai o loʻo maua e le faʻamaufaʻailoga faʻapipiʻi lava le pipii.


Taimi meli: Apr-07-2022